Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Pátranie po Aničke (9) pokračuje, podozrivý sa mal stratiť!

Anička Janatková
Anička Janatková

PRAHA - V pátraní po Aničke Janatkovej dnes pokračuje zhruba 170 policajtov, mestských strážnikov a vojakov v pražskej mestskej časti Troja. Dievča v tejto lokalite zmizlo 13. októbra. Muž, ktorého v tejto súvislosti zadržali, sa mal podľa českých novín MF Dnes policajtom stratiť z dohľadu!

Dievča naposledy videli, keď sa vracala zo školy. Našiel sa len jej batoh a fľaša s pitím. Potom, čo policajti prepátrali oblasť v bezprostrednom okolí miesta, kde sa stratila, posunuli sa smerom k pražskej zoologickej záhrade.

Tamojší terén je podľa hovorkyne polície Andrey Zoulovej značne neprehľadný a nebezpečný. V pondelok policajti v prehľadávanej oblasti našli aj kľúče, ktoré údajne patrili Aničke.

K policajtom, ktorí včera pátrali po dievčati, sa pripojila špeciálna poriadková jednotka a naďalej s nimi spolupracujú tímy vojenskej a mestskej polície, hasičov, záchranárov a lezcov.

V súvislosti so zmiznutím dievčaťa polícia zadržala a obvinila z obmedzenia osobnej slobody muža (41). Sudca však zamietol jeho väzbu a muž odišiel nevedno kam.

Pre políciu bolo prepustenie obvineného prekvapivé, a preto podľa Mladej fronty Dnes nestačila zabezpečiť jeho sledovanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu