Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Čviriková – Hriadeľová: Problémy s nadbytočnými kilami!

Lenka Čviriková – Hriadeľová Zobraziť galériu (14)
Lenka Čviriková – Hriadeľová

BRATISLAVA – Ani rok a pol po pôrode syna Maxima (1,5) nie je vo forme! Lenka Čviriková – Hriadeľová (34) síce fotila pre jojkársky kalendár pózy zvodnej Marylin Monroe, no samotná moderátorka na sebe nosí ešte stále niekoľko nadbytočných kilogramov.

Tvorcovia jojkárskeho kalendára na tento rok spravili z Lenky Čvirikovej – Hriadeľovej zvodnú Marilyn. Na obrazovke však vyzerá, akoby stále bojovala s nadbytočnými kilogramami. „Ja som spokojná. Neriešim žiadne drastické diéty, len behám, lietam okolo svojho jeden a polročného syna,“ povedala nám Lenka. No aj ona si uvedomuje, že ešte nemá naspäť svoju štíhlu líniu spred tehotenstva. „Tak ešte asi päť kíl by mohlo ísť dolu. Ale týmto sa najmenej zaoberám,“ tvrdí.

K zoštíhleniu Lenku tento rok nemotivuje ani širšia nominácia na divácke ocenenie OTO. Môže sa totiž stať, že tento rok sa na galavečere vôbec neobjaví. „Ešte stále sa rieši prestup môjho manžela do zahraničia, takže možno vôbec nebudem v tej dobe na Slovensku,“ prezradila moderátorka pred pár dňami. Momentálne je už isté, že Čvirikovci odchádzajú do Poľska. Ak tam Lenka zostane aj počas odovzdávania televíznych cien, mohla by sa vyhnúť trapasu, aký zažila na OTOvi 2006. Lenku napasovanú v krátkych červených šatách vtedy totiž mnohí označili za postavičku z Teletubbies.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu