Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Exvyvolená Orviská: Takto si opaľovala sexi krivky!

Saša Orviská na bratislavských Zlatých pieskoch. Zobraziť galériu (4)
Saša Orviská na bratislavských Zlatých pieskoch.

BRATISLAVA – Exvyvolenej Saši Orviskej (26) nahralo slnečné počasie do kariet! Bronz na svoje vábivé telíčko totiž môže chytať zadarmo. A práve v tomto období jej to príde veľmi vhod. Jojkárka si totiž len nedávno kúpila dom a nemalá finančná investícia ju riadne vyžmýkala z peňazí!

Zdá sa, že redaktorka jojkárskych Promi Novín Saša Orviská chce medzi celebritami vyzerať čo najlepšie. A v snahe o čo najkrajšie telo sa rozhodla, že svojej pokožke dopraje patričný letný vzhľad. V týchto priam tropických dňoch sa teda vybrala opaľovať. Fotografovi sa ju podarilo takto pristihnúť pri slnení na Zlatých pieskoch v areáli vodnolyžiarskeho vleku.

Užívanie si leta v tejto podobe bude pre Sašu tento rok zrejme jedinou alternatívou. Dôvod? Nedostatok peňazí. „Kúpila som si dom v Bratislave. Splnila som si taký môj malý sníček,“ pochvaľovala si napriek tomu Orviská. Navyše, jojkárska relácia o prominentoch sa vysiela aj počas prázdnin a tak jej veľa času na oddych neostane.

Uspokojiť sa teda bude musieť so Slovenskom. Ak na tom nechcete byť podobne, máme pre vás riešenie! Stačí, ak sa zapojíte do Veľkej letnej fotosúťaže s magazínom Dromedar.sk a možno to budete práve vy, kto pocestuje na luxusnú dovolenku za dvetisíc eur na španielske Kanárske ostrovy.

Ako si Orviská užívala pri vode si môžete pozrieť v našej GALÉRII!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 

Foto: paparaci.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu