Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Dara Rolins: Strašné faux pas! Divákom ukázala dieru v nohaviciach!

Dara Rolins na Dni otvorených dverí. Zobraziť galériu (14)
Dara Rolins na Dni otvorených dverí.

BRATISLAVA – Aj toto sa stáva! Dara Rolins (36) sa na javisku tak rozohnila, že jej „praskli“ nohavice. Speváčka si to však nevšimla a ďalej tancovala. No fanúšikom tesne pod pódiom toto faux pas neuniklo.

Aj hviezdy sú len ľudia a stávajú sa im trápne veci. Dokázala to na sobotnom Dni otvorených dverí aj speváčka Dara Rolins. Ako sme si totiž všimli, jej nohavice mali chybičku krásy! A to dieru, ktorú speváčka nechtiac „vystavovala na obdiv“.

Topky.sk potom zisťovali speváčkin postoj k tejto trápnej situácii. „Ups,“ bola prvá reakcia popovej divy. Dara však vie, že takéto veci sa stávajú a tragédiu z toho nerobila. „Aspoň vidíte, že som to neflákala a poriadne som sa do toho oprela. Až tak, že mi rupli nohavice,“ povedala nám.

My sme, samozrejme, chceli vedieť, či sa už Dare podobná nehoda už prihodila. „To viete, že sa mi podobná vec už pár krát stala. Mne aj mojim tanečníčkam. Stane sa to každej speváčke, ktorá sa na javisku hýbe. Raz som dokonca vykopla do hľadiska topánku,“ prezradila nám speváčka. Dúfajme, že ju budú nejaké väčšie "tragédie" obchádzať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu