Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

EXKLUZÍVNE Dara Rolins: Sexi hravé fotky z dovolenky!

Dara Rolins na Miami. Zobraziť galériu (11)
Dara Rolins na Miami.

MIAMI – Všetko o jej dovolenke! Topky.sk vám prvé na Slovensku prinášajú fotografie Dary Rolins (37) z jej januárovej dovolenky na Miami a v Los Angeles. Čím sa môže pop diva okrem týchto krásnych záberov pochváliť? Napríklad pohľadom na zadok speváčky Lady Gaga.

Netradičný začiatok roka! Kým iné rodiny si po sviatkoch ešte užívajú niekoľko spoločných dní, Dara Rolins a jej partner Matěj Homola sa hneď po Silvestri vybrali do sveta. A každý iným smerom. Speváčkiným cieľom bola Florida, kde si aj s manažérkou prenajali domček.

Kým im však bývanie pripravili, ubytovali sa v jednom z luxusných hotelov. A tam ich čakalo poriadne prekvapenie! „Na recepcii sa zhromažďovali prapodivne oblečené indivíduá. Najprv sme si mysleli, že ide o maškarný ples, no ukázalo sa, že ide o fanúšikov speváčky Lady Gaga, ktorá tam mala koncert,“ prezradila nám Dara. Na samotné podujatie sa síce nedostali, no americkú speváčku sa im predsa len podarilo zazrieť. „Moja manažérka Evka vyfotila jej zadok, keď vystupovala pred hotelom z limuzíny,“ povedala nám pop diva so smiechom.

Z Miami si však Dara nútene odskočila aj do Los Angeles. „Bolo nezvyčajne chladné počasie, Florida niečo podobné zažila naposledy v dvadsiatych rokoch minulého storočia. Pred zimou sme utiekli ku kamarátke do L. A.,“ dozvedeli sme sa. A tak sa blondínka ocitla v prostredí plnom celebrít. Jej susedmi sa dočasne stali Angelina Jolie a Brad Pitt. „V potravinách sme stretli Evu Mendes a na ulici sme narazili na Drew Barrymoore,“ opísala nám svoje zážitky.

Keď sa počasie na Miami umúdrilo, Dara si stihla s dcérkou užiť aj plážové radovánky. Momentálne sú však už dievčatá v Čechách, ale zatiaľ samé. „Matěj bude ešte týždeň v Indii, ale už sa tešíme, ako si ho vyzdvihneme na letisku a budeme spolu,“ uzavrela tému odlúčenej dovolenky.

Fotografie z Darinej dovolenky si môžete pozrieť v GALÉRII.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu