Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nová sexi Transformerka: Vyzliekla sa úplne donaha!

Rosie Huntington-Whiteley Zobraziť galériu (6)
Rosie Huntington-Whiteley

LONDÝN – Jej vnady sú dokonalé! Modelka Rosie Huntington-Whiteley (23) vytrvalo buduje svoj imidž sexice – a darí sa jej to skvele. Najnovšie zo seba zhodila nielen oblečenie, ale aj spodnú bielizeň. Pohľad na ňu určite zvýši tlak nejednému mužovi!

Je to zvodkyňa! Modelka a čoskoro aj herečka Rosie Huntington-Whiteley nemá problém zahodiť zábrany a ukázať sa pred objektívom úplne nahá. Opäť to potvrdila v najnovšom vydaní anglickej verzie časopisu Esquire – a páni, ktorí si toto číslo kúpia, sa naozaj majú na čo tešiť!

Modelka sa totiž tentoraz vôbec neostýchala a najmä svoje prsia predviedla naplno - bez toho, že by sa snažila skrývať svoje bradavky. Pripojte k tomu zvodný pohľad, prst provokatívne medzi perami a vyjde vám obrázok dokonalej femme fatale.

Práve svojmu sexepílu zrejme Rosie vďačí za to, že sa objaví v najnovšom pokračovaní filmu Transformers. V úlohe sexi kočky vystrieda herečku Megan Fox. Tá sa vo filme vôbec neobjaví – režisérovi sa totiž jej vychudnutá postava už vraj nezdala sexi a tak povolal modelku spodnej bielizne - Rosie.

Celá rošáda má len jediný háčik – modelka má nulové herecké skúsenosti. Snahu jej však nemožno uprieť. „Rosie sa už pripravuje na natáčanie Transformerov. Pracuje na sebe naozaj tvrdo,“ prezradil interný zdroj pred mesiacom. Dnes má za sebou prvé zábery a čoskoro sa ukáže, či v nej drieme prirodzený herecký talent, alebo si svoju rolu vyslúžila naozaj len vďaka dokonalému výzoru!



V Hollywoode letia džínsy. Chcete vedieť aké? Čítajte tu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu