Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nočná dráma: Smrť po ruskej rulete

Zobraziť galériu (3)

BRATISLAVA - Tragicky sa skončila zábava štvorice mladých ľudí v panelákovom byte. Pravidlá smrtiacej hry známej ako ruská ruleta zrejme podcenili a nocou zaznel výstrel. Projektil vypálený z pištole smrteľne zasiahol do hlavy tesára Branislava († 23).

Podrobnosti šokujúceho prípadu, ktorý sa odohral v byte na Studenohorskej ulici, zisťuje polícia. Podpísal sa pod otrasnú veľkonočnú zábavu, ktorá sa stala v sobotu o tretej ráno, alkohol? „Ešte nevieme veľa podrobností. V byte boli traja mladí muži a dievča. Čakáme, ako polícia prípad uzavrie,“ povedal brat nebohého Braňa. „Bol to vynikajúci chlapec, poznali sme ho odmalička. Keď sme sa stretli, vždy nám slušne pozdravil. Je to veľká tragédia,“ povedal Braňov sused (71). Smrteľný výstrel zaznel z nemeckej pištole HK. Patrila Tomášovi (23). Teraz ho čakajú opletačky na polícii. „Na prípade je nepochopiteľné aj to, že mladí ľudia hrali ruskú ruletu s pištoľou a nie s revolverom,“ krúti hlavou expert na zbrane.
Pri ruskej rulete, smrteľnej zábavke voľakedajších cárskych dôstojníkov, si hráč vloží jeden náboj do 6-komorového bubna revolvera, ktorý potom rozkrúti. Keď sa bubon zastaví, priloží si zbraň k hlave a vystrelí. Vyhráva hráč, ktorý ostane nažive.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu