Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Necpaly: Podnikateľa zavraždili na druhý pokus

V tomto dome býval podnikateľ Miroslav K. Neznámy páchateľ ho včera cez okno zastrelil.
V tomto dome býval podnikateľ Miroslav K. Neznámy páchateľ ho včera cez okno zastrelil.

MARTIN - Priamo vo vlastnom dome v Necpaloch (okr. Martin) zatiaľ neznámy páchateľ zastrelil podnikateľa Miroslava K. († 49). Na muža strieľali prvýkrát už pred pol rokom. Jeho manželka ho včera našla nehybne ležať na zemi.

Podnikateľa Miroslava K. našla manželka včera predpoludním ležať vo vlastnom dome v kaluži krvi. Ihneď zavolala políciu. „Momentálne sa zisťujú všetky okolnosti vraždy. Vieme, že vrah strieľal cez okno. Guľka muža zasiahla do hrudníka,“ povedal riaditeľ justičnej a kriminálnej polície v Martine Miloš Mikula. Podľa našich informácií Miroslav mal veľké dlhy, v obci sa neukazoval a susedia ho nevídali. „Ľudí sa dosť stránil, nikde nechodil, takže som ho ani veľmi dobre nepoznala,“ uviedla suseda Janka Erbanová (35). „Celý prípad je v štádiu vyšetrovania. Príčinu smrti určí až súdna pitva,“ informovala zástupkyňa žilinského policajného hovorcu Jana Balogová.

Podnikateľa Miroslava K. sa už v máji tohto roku pokúsil niekto zlikvidovať. Udalosť sa odohrala pri poľnej ceste dva kilometre pred Necpalmi. Zastavilo ho auto a skupinka ho prosila, aby im požičal lano na odtiahnutie pokazeného auta. Miroslav K. vystúpil z auta a jeden z páchateľov po ňom štyrikrát vystrelil z pištole. Vtedy streľbu muž prežil, včerajšia ho však pripravila o život.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu