Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Sárkine Vianoce budú smutné

„Na pamiatku nám ostala po Milankovi aspoň fotka. Sárka by však rada pohladila svojho ocka,“ vraví Jarmila Haršániová (51). Zobraziť galériu (2)
„Na pamiatku nám ostala po Milankovi aspoň fotka. Sárka by však rada pohladila svojho ocka,“ vraví Jarmila Haršániová (51).

VRÚTKY - Sárka (6) už viac neobjíme svojho ocka! Pred dvomi rokmi prišiel pri autonehode o život 27-ročný taxikár Milan Haršáni, ktorý po sebe zanechal vtedy len 4-ročné dievčatko.

O Sárku sa dnes stará babka. Zarážajúce je, že dodnes nedostali odškodné od vinníčky nehody, ktorá si sadla za volant pod vplyvom alkoholu.

Sárka vyrastala s otcom, ktorému súd pridelil starostlivosť o dievčatko. Milan Haršáni († 27) so Sárkinou matkou už dlhšie nežil. O to hroznejšia správa prišla pre malú Sárku v decembri pred dvomi rokmi...

Na martinskej ceste nedala žena za volantom renaultu prednosť taxíku. Za jeho volantom sedel Sárkin otec, ktorý sa už domov nevrátil. Vinníčka nehody sa dodnes neospravedlnila.

Jarmila Haršániová (51) sa doteraz nedočkala odškodného ani zadosťučinenia. Žena, ktorá spôsobila nehodu, je totiž Nemka, a naša polícia musela prípad uzavrieť a odovzdať kolegom do Nemecka. „Keď sa nehoda stala, mala v sebe až 1,48 promile alkoholu!“ nevie na svoj bôľ zabudnúť Sárkina babička.

„Doteraz nám nedokázala povedať ani len prepáčte, o odškodnom ani nehovoriac!“ hovorí s plačom pani Haršániová. Ani malá Sárka na otca nemôže zabudnúť. „Stále sa pýta na ocka, či jej donesie darček. Budú to smutné Vianoce,“ vraví trpko J. Haršániová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu