Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žitný mal vážnu autonehodu! Zrazil dvoch ľudí... Zomrel päťročný chlapček!

Rasťo Žitný Zobraziť galériu (4)
Rasťo Žitný

ROHOŽNÍK/BRATISLAVA - Moderátor televízie Markíza Rasťo Žitný (31) dnes havaroval! Vo svojej audine prešiel v pravotočivej zákrute v Rohožníku pri Malackách do protismeru, kde zrazil dvoch cyklistov. Tragédiu neprežil päťročný chlapček. Jeho otec skončil so zraneniami. Moderátora aj chlapca odvážala z miesta nehody helikoptéra.

Doslova dráma sa dnes krátko po 13:00 odohrala v Rohožníku pri Malackách. Moderátor Rasťo Žitný (31) tam zrazil päťročného chlapca Tomáška Ž. Jeho otec (33) je zranený. Dieťa na následky nehody zomrelo. „Mal zranenia nezlučiteľné so životom. Chlapček skonal. Lekári sa ho snažili oživiť, no nepodarilo sa,“ povedala pre bleskovky.sk hovorkyňa detskej fakultnej nemocnice na Kramároch Andrea Jovanovič.

Podľa našich zistení chlapčeka ihneď previezli z miesta nehody vrtulníkom. Cestou do nemocnice sa ho snažili oživovať. V nemocnici údajne ešte 25 minút bojovali o jeho život. Podľahol ťažkým poraneniam hlavy, brucha a hrudníka. Ôsmeho augusta by mal šesť rokov.

Moderátor je momentálne v nemocnici na Kramároch s vážnymi poraneniami. Podľa našich informácií je údajne v umelom spánku a má početné zranenia dolných a horných končatín. Príčiny nehody momentálne vyšetruje polícia. Zatiaľ nepotvrdené správy hovoria o tom, že v čase nehody  vraj telefonoval. Dokonca mal ísť neprimerane vysokou rýchlosťou 150 km/h.

Dnes večer mal Rasťo Žitný vystupovať vo finálovom kole markízackej šou Let´s Dance 2. „V súčasnosti disponujeme len informáciou, že Rasťo mal autonehodu, čo nám je veľmi ľúto. Bližšie informácie nemáme a preto sa k tomu nebudeme vyjadrovať,“ povedala nám hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská. „Večerný prenos Let´s Dance prispôsobíme vzniknutej situácii.“

Do nemocnice dnes za moderátorom prišli kolegyne Marianna Ďurianová a Miriam Kalisová, tanečná partnerka Veronika Husárova a Rasťova priateľka Lucia Hablovičová. Ani jedna sa neubránila slzám.

O situácii budeme aktuálne informovať.

Videli ste tragickú autonehodu? Viete viac? Napíšte nám na tipy@bleskovky.sk. Po zverejnení vás odmeníme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu