Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

14-ročné dievča čaká dvojčatá

14-ročná tehotná Leona.
14-ročná tehotná Leona. (Zdroj: BLESK)

PRAHA - Českom otriasa škandál. 14-ročné dievča bude rodiť. Z nemocnice utiekla. Za súlož s neplnoletou nikto trestaný nebude.

Šíri sa fáma, že v nemocnici porodilo dievča (14) dvojčatá! Školáčka z Mostecka ich v skutočnosti ešte len čaká, ale v nemocnici o tom nechceli veľmi hovoriť a polícia už vôbec nie! Za súlož so školáčkou s následkami totiž nebude nikto potrestaný!

"Áno, bola tu hospitalizovaná 1. apríla, ale utiekla. Informovali sme políciu," potvrdil včera riaditeľ mosteckej nemocnice Vladimír Müller. Na pôrodnícke oddelenie ju priviezli od jej priateľa (asi 20), kde na ňu prišli predpôrodné kŕče. Keď jej už bolo lepšie, zmizla. Mosteckí policajti preverovali, či sa otec dieťaťa nedopustil pohlavného zneužívania. A zistili, že nedopustil! Pritom s ňou musel súložiť na hranici trinásteho a štrnásteho roku.

"Prípad sme na konci marca odložili," uviedla mostecká policajná hovorkyňa Alena Bartošová. Školáčka podľa nej svojmu milencovi zaprela svoj vek, vydávala sa za staršiu a biologicky na svoj vek ani nevyzerá. "Uviedla ho do omylu," dodala Bartošová a odmietla čokoľvek ďalšie povedať. "Nie že by som niekomu niečo zlé želal, ale je to v priamom rozpore s právom a mojou osobnou skúsenosťou," rozčúlil sa známy sochár Pavel Opočenský. Ten si za sex s neplnoletými odsedel 3 roky.

"Že je dievča neplnoleté, si mal dotyčný zistiť," dodal a postup mosteckej polície označil za absurdný. To potvrdil aj právnik Petr Hrabák. "U dievčaťa hrá rolu nielen fyzická vyspelosť. Rozhodujúci je intelekt a vyjadrovacie schopnosti primerané veku, aj keby mala prsia číslo štyri," hovorí Hrabák.

Zdroj a foto: blesk.cz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu