Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľký horoskop pre Slovensko 2007!

Veštkyňa Gina
Veštkyňa Gina

BRATISLAVA - Čo čaká Slovensko v roku 2007? Ako ovplyvní náš život správanie politikov, čo nám pripraví príroda a prečo sa Slováci rozdelia na dva tábory? Veštkyňa Gina pripravila pre čitateľov Nového Času exkluzívny horoskop pre rok 2007.

Politika
Hádky a manipulácia


Diabol a Sklamanie

Ako sa zdá, politická scéna sa dostane do stiesňujúcej situácie. Mnohí z činných politikov nebudú chcieť vidieť pravdu takú, aká je. Niektorí z nich budú mať stúpajúcu tendenciu manipulovať s inými, z čoho vyplynie hrubé a necitlivé správanie k ostatným. Najdôležitejšie bude vyrovnanie vzťahov medzi politickými stranami. Inak sa ľahko môže stať, že slovenská politika sa ocitne v slepej uličke. Vzťahy medzi jednotlivými politikmi i stranami sú neúprimné a vládnu tam nerozhodnosť a strach odísť z nevyhovujúcej situácie, čo pôsobí ako brzda v napredovaní celoeurópskej politiky. Situácia je viac-menej nejasná aj pre samotných aktérov. Vážnejšia kríza a rozkol nastanú v jarných mesiacoch, keď sa prudko vyostria vzťahy a my všetci budeme vystavení poznaniu, že sme podľahli čistej ilúzii. V tejto fáze sa politici budú zaoberať neradostnými udalosťami.

Príroda
Pohromy spoja ľudí

Koleso šťastia a Mesiac

Nemali by sme podliehať ilúziám, že sa nám budú vyhýbať nepríjemnosti spojené s globálnym zhoršovaním životného prostredia a jeho výkyvom. Celkom neočakávane nás môžu prekvapiť veterné i vodné smršte. Ako sa vraví, všetko zlé je na niečo dobré. Ľudia budú mať k sebe bližšie a budú sa všemožne snažiť pomôcť tam, kde to bude potrebné. Kritické môžu byť nielen zimné, ale i jarné mesiace. Po období skúšok zo strany matky prírody nastane čas na odpočinok od väčších starostí, problémov a vypätia. Mnohí z nás budú túto prestávku potrebovať na dočerpanie síl, kým sa situácia začne meniť k lepšiemu. Ľudia by si mali uvedomiť, že mnoho starostí vzniká naším vlastným zapríčinením, preto by sme si mali v plnej miere uvedomiť, že planéta Zem patrí nielen našej generácii, ale i tej nadchádzajúcej. Šťastie a osud nám budú naklonené, ale do veľkej miery závisí od nás, ako s tým naložíme.

Ľudia
Nepredvídateľné konflikty

Eso kotúčov a Znepokojenie

My ostatní by sme byť bdelí a pozorní k všetkému čo sa v spoločnosti odohráva. Objavia sa totiž nepredvídateľné konflikty, ktoré môžu rozdeliť ľudí na dva rozličné tábory, čo spôsobí, že ľudia sa budú cítiť odtrhnutí od politického diania a bez možnosti zásahu. I naďalej sa budeme musieť snažiť postarať sa sami o seba, hlavne čo sa týka finančných záležitostí. Fakt je, že nepríjemnosti a problémy v politike sa odrazia aj v spoločnosti. Treba dúfať, že ľudia, ktorí nás zastupujú vo vláde, budú mať dostatok zdravého rozumu a po všetkých tých nezhodách nájdu v konečnom dôsledku spoločnú reč, ktorá by i nám mohla priniesť vylepšenie životnej úrovne. Spokojnosť a blaho národa by mali každému z nás jednotlivo ležať na srdci, pretože iba tak budeme mať možnosť dosiahnuť spoločnými silami väčší blahobyt a úspech.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu