Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Z nádoru 75-ročnej ženy sa vykľul sedemmesačný plod

LONDÝN – Sedemdesiatpäťročná Britka prišla k lekárovi s podozrením, že má rakovinu vaječníkov, odchádzala však ako budúca mamička.

Zdrvená žena verila, že jej zdravotníci po ultrazvuku oznámia veľmi zlú správu, z ordinácie však Susan Tollefsen odišla ako budúca mamička so sedemmesačným plodom ženského pohlavia.

Susan sa liečila na klinike umelého oplodnenia a niekoľkokrát neúspešne skúšala otehotnieť. Dieťa, ktoré nosí po srdcom mala údajne potratiť. Embryo sa však vyvíjalo zdravo, a tak bude Susan jednou z najstarších britských matiek.

Tollefsen sa liečila na klinikách v Poľsku a Rusku. Britské jej kvôli vysokému veku odmietli tehotenstvo povoliť. S partnerom mladším o jedenásť rokov minula za hormonálne injekcie v prepočte viac ako 630 tisíc korún.

„V ideálnom svete by ľudia mali mať deti mladší, ale nie všetko je dnes možné… Ležala som na vyšetrovacom stole a hovorila som si: ´Zomieram.´ Potom mi povedali, že som tehotná. Vyrazilo mi to dych. Bude to naše prvé dieťa a je to zázrak,“ uviedla Susan pre britský Daily Mail.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu