Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

SuperStar 2: Krausz to nezvláda!

Martin Krausz Zobraziť galériu (8)
Martin Krausz

BRATISLAVA - Zdá sa, že idylke medzi finalistami SuperStar je nadobro koniec! S blížiacim sa finále rastie aj napätie a prvý tomuto tlaku podľahol Martin Krausz (19).

Mladý Čaňan je podráždený a nervózny. A jeho kolegov zo speváckej šou to poriadne dráždi. „Už je cítiť nejaké napätie, že ide do tuhého. Na Martinovi sa to prejavuje veľkým stresom. Je podráždenejší a nervóznejší. Ten tlak sa práve na ňom prejavuje najviac,“ hovorí Krauszov rival Peter Bažík (20). Jeho slová potvrdzuje aj moderátorka šou Adela Banášová (25). „Niečo na tom bude. Vidím, ako sa medzi sebou zgrupujú, kto sa s kým baví. Martina decká medzi seba veľmi nepúšťajú, to je fakt. Ale neviem, čím to môže byť, keďže s nimi nie som v takom úzkom kontakte , “ vraví obľúbená televízna hviezda. „Sme spolu len v piatok, ktorý je dňom stresu. Priznám sa, že s Martinom sa veľmi nebavím. Skôr si rozumiem s Jakubom, Peťom alebo Máriou,“ naznačuje medzi riadkami Adela fakt, že v tíme finalistov existujú pre ňu aj vyvolení speváci.

Ako vysvetľuje svoju stupňujúcu sa nervozitu Martin? Popiera, popiera, popiera! „Je to absolútny nezmysel. Môže to byť pocit niekoho z vonku, že som v napätí, lebo som si práve študoval texty. Áno, v piatok je napätá situácia a každý sa sústredí sám na seba. Ale odmietam tvrdenia, že by sme medzi sebou mali konflikty,“ bráni sa. Na svojich údajných emotívnych výbuchoch či skratoch sa smeje. „To je absolútny nezmysel! Skôr mám dojem, že som pilierom kolektívu. Keď je nejaký problém, snažím sa ho riešiť. Myslím si, že mám s ostatnými skvelé vzťahy,“ chváli sa Martin. Peter Bažík to však vidí úplne inak: „Keď som bol ešte v tretej semifinálovej desiatke, bolo to niečo iné - úžasní ľudia aj kolektív. Teraz sú tu úplne iní ľudia, s iným temperamentom. Nie je to také, ako by si každý z nás predstavoval...“ A keďže každý piatok musí niekto vypadnúť, sotva sa to zlepší...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu