Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Marianna opäť sama

Po medializácii ich love story Jan Novotný nechal Mariannu na Slovensku samu. Zobraziť galériu (7)
Po medializácii ich love story Jan Novotný nechal Mariannu na Slovensku samu.

BRATISLAVA - Po prevalení mileneckej aféry Marianny Boučkovej (29) Honzík Novotný (29) zdvihol kotvy a zo Slovenska sa stratil! Televíznu moderátorku tu nechal samu. Nech sa v šťave vlastných problémov podusí len ona. „Je to zbabelec,“ stručne zhodnotila konanie známeho playboya jedna z Marianniných priateliek.

Je to len týždeň, čo Nový Čas odhalil intenzívny ľúbostný vzťah markizáckej moderátorky a niekdajšieho najžiadanejšieho ženícha na Slovensku. Erupcia ich vášne dosiahla vrchol na minulotýždňovej markizáckej párty, po ktorej sexi plavovláska strávila noc v Honzíkovom prenajatom bratislavskom byte. Milú návštevu jej odplatil rovnakým spôsobom, keď u nej prenocoval z pondelka na utorok - rovno v jej manželskej posteli, o ktorú sa ešte nedávno delila s partnerom Liborom Boučkom (25).

Po medializácii tejto prekvapivej love story sa Novotný ukázal hneď na niekoľkých akciách v spoločnosti dramaturgičky Gabiky Drobovej či podnikateľa Miloša Jarošku. A práve v tom čase ho Marianna veľmi potrebovala. Musela čeliť tvrdej kritike verejnosti i zamestnávateľa. A na všetko bola sama! „Vôbec ju nepodržal. Nepostavil sa za ňu a verejne nepovedal, čo k nej cíti, a či to s ňou myslí vážne. Teraz to vyzerá, akoby ju len využil,“ rozhorčuje sa moderátorkina priateľka, ktorej na povesti televíznej hviezdy záleží.

Honzík si vo štvrtok zbalil kufre a zdupkal do Nemecka - vraj šiel riešiť svoje podnikateľské aktivity. Na Slovensko by sa mal vrátiť v nedeľu. Prisľúbil účasť v nedeľnej relácii Vila Rozborila: 2006! Slovensko - udalosti - emócie. Krátke odlúčenie od milenca znáša Marianna statočne a navonok sa tvári veľmi šťastne. Nečudo, veď bohaté skúsenosti z vyčkávania na milovaného muža už získala vo svojom päťmesačnom manželstve na diaľku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu