Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Manželia Havlovci nabúrali do hasičov

Havlovci nabúrali pri obiehaní hasičského vozidla. Zobraziť galériu (2)
Havlovci nabúrali pri obiehaní hasičského vozidla. (Zdroj: BLESK)

OSOVÁ - Škodou za 50 tisíc na zlatom Mercedese skončil pre exprezidenta Václava Havla (70) stret s hasičskou Tatrou. K tomu došlo v nedeľu 22. júla večer v obci Osová.

„Pani Dagmar obiehala hasičskú tatru a došlo k miernemu kontaktu,“ opísal svedok, ktorý bol v čase nehody neďaleko miesta stretu. Kto ho zavinil? „Nič o tom neviem. Pán Havel je na dovolenke,“ povedal exprezidentov tajomník Jakub Hladík. „Náš vodič sa k nehode priznal. Vzal vinu na seba a zaplatil pokutu,“ uviedol všetko na pravú mieru veliteľ zboru dobrovoľných hasičov Veľká Bíteš Ludvík Zavřel.

Koľko to bolo, ale odmietol prezradiť. Baviť sa o tom nechcel ani vodič Tatry. „Na hasičskom aute nebola žiadna škoda, na Mercedese asi za 50 tisíc korún,“ povedal David Dvořáček. Exprezidentovo vozidlo malo mierne stlačený pravý zadný blatník. Zlatý Mercedes má Havel od minulého roku. Cena nového auta bola vtedy viac ako dva milióny korún.

Exprezidentovi a jeho pani sa inak nehody vyhýbajú. Havel v jednom z rozhovorov priznal, že mal dve či tri. „Ale pri nich ma vždy nejaký zázračný anjel strážny ochránil. Nielen mne, ale ani nikomu druhému sa nič nestalo,“ uviedol.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu