Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Daniel Radcliffe: Sex vo filme!

Daniel sa už ukázal nahý v divadelnej hre Equus Zobraziť galériu (14)
Daniel sa už ukázal nahý v divadelnej hre Equus

LONDÝN – Má pred sebou síce ešte dva filmy o čarodejníckom učňovi Harrym Potterovi, Daniel Radcliffe však už nie je malým chlapcom, ktorým bol na začiatku.

Po tom, ako sa ukázal nahý na West Ende v divadelnej hre Equus, teraz podpísal zmluvu na film, v ktorom ho uvidia diváci nielen nahého, ale tiež v pekne horúcich erotických scénach. „Keď si mám podľa scenára zapáliť cigaretu, tak si ju zapálim, keď je v scenári sex, tak sa musím pred kamerami vyzliecť a sexovať. Herci to tak jednoducho robia,“ tvrdí osemnásťročný herec. S nahým zadkom ani „predkom“ rozhodne nemá problém.

„Ak si to vyžaduje rola, nie je čo riešiť. Som herec,“ pokračuje Daniel, ktorý momentálne uvádza do kín svoj prvý nekúzelnícky film po sérii piatich Harry Potteroch – December Boys. Nakrúcal sa v Austrálii a Daniel sa vrátil celý doštípaný od múch. „Pracovali sme v južnej Austrálii a v horúcom počasí sa mi až tak nedarí. Najhoršie na tom celom boli muchy. Jednu scénu sme museli vystrihnúť, pretože všade pred kamerou a okolo hercov boli obrovské húfy múch. Nemohli sme ani poriadne hovoriť text, pretože akonáhle sme otvorili ústa, mali sme ich plné múch,“ dodáva Radcliffe.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu