Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Daniel Radcliffe: Klimatizácia mi zmenšovala penis

V hre Equus hrá Daniel celkom nahý. Zobraziť galériu (15)
V hre Equus hrá Daniel celkom nahý.

LONDÝN – Filmový Harry Potter sa obáva, že niektoré dievčatá a dámy, ktoré ho videli nahého v divadelnej hre Equus na londýnském West Ende, si myslia že má malý penis. Daniel Radcliffe má vysvetlenie!

Klimatizácia byla taká nepríjemná, že sa mu penis zatiahol do tela. V skutočnosti je väčší. „Áno, je tam veľmi silná klimatizácia. Určite tam šlo o zmenšenie“ vysvetlil Daniel denníku Daily Star, prečo jeho penis vyzeral menší. Zároveň ale odmieta, že by ho trápilo, že nevyzeral ako žrebec. „Je mi to jedno. Hral som to 128-krát,“ dodal Radcliffe.

Väčšie obavy mal z prílišnej vzrušivosti pri prvých erotických scénach vo filme. Zo všetkého najviac sa bál erekcie pri kolegyni Terese Palmer. „Teresa je nádherná, takže som sa celkom opodstatnene obával istých vecí, napríklad toho, že ma až príliš sexuálne vzruší keď budeme nakrúcať milostnú scénu,“ povedal 18-ročný herec britskému denníku The Guardian.

„S odstupom času som si tú erotickú scénu obľúbil. Môžem vám povedať, že som vôbec nevedel, čo s rukami, ako se mám hýbať, bol celý stuhnutý. Hlavne som sa bál erekcie. To by bol fakt trapas. Nedokážem si predstaviť, že by som musel prerušiť nakrúcanie kvôli stoporenému penisu. Ako by som to skryl pred štábom?“ dodal Daniel.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu