Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Daniel Radcliffe sa obával počas erotických scén erekcie

Daniel Radcliffe vo filme December Boys Zobraziť galériu (14)
Daniel Radcliffe vo filme December Boys (Zdroj: Famous)

LONDÝN – Sotva čarodejnícky učeň Daniel Radcliffe prezradil, že natočil erotické scény, okamžite odhalil, že sa pri nich zo všetkého najviac obával erekcie.

„Teresa je nádherná, takže som sa opodstatnene obával istých vecí, napríklad, že sa až príliš vzruším, keď budeme simulovať milostnú scénu,“ povedal 18-ročný herec pre britský The Guardian. S Teresou Palmerovou spolupracoval na novinke December Boys.

„S odstupom času som si tú erotickú scénu obľúbil. Môžem vám ale prezradiť, že spočiatku som vôbec nevedel, čo s rukami, ako sa mám hýbať, skrátka, bol som ako poleno. A hlavne som sa bál erekcie. To by bol skutočný trapas. Nedokážem si predstaviť, že by som musel prerušiť nakrúcanie kvôli stoporenému penisu. Ako by som to utajil pred štábom?“ dodáva Daniel, ktorý sa celý nahý promenádoval cez leto na londýnskom West Ende v divadelnej hre Equus. „Na druhej strane, bozkávanie pred kamerou nie je bohviečo, aj keď k druhej osobe cítite čokoľvek,“ dodal daniel.

Nakoniec to však dopadlo dobre. „Bez ohľadu na to, aká krásna bola moja kolegyňa, všade okolo bolo plno ľudí, štáb stále kontroluje či je kamera v správnom uhle, či sme správne osvetlení. To ma dokáže dostatočne uzemniť,“ popisuje filmový Harry Potter svoj prvý sexuálny zážitok pred kamerou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu