Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Odhalené plány Pálffyho: Ranč za milióny!

Žigmund Pálffy Zobraziť galériu (10)
Žigmund Pálffy

BRATISLAVA - Ukryjem nás pred svetom! - povedal si hokejista Žigmund Pálffy (35), ktorého už zrejme omrzelo bývať v centre Bratislavy, a preto sa intenzívne začal zaujímať o nehnuteľnosti a pozemky v okolí hlavného mesta.

Svoju manželku Andreu Pálffy - Belányi (30) údajne len nedávno prekvapil túžbou kúpiť obrovský ranč, kde by ostro sledovaný pár konečne našiel pokoj nielen pre seba, ale najmä pre chorú dcérku Saskiu.

Skalický hokejista, ktorý si počas dlhoročnej kariéry v NHL zarobil milióny dolárov, bol ochotný za niekoľkohektárový pozemok s viacerými nehnuteľnosťami, ktoré sú obkolesené štvormetrovým plotom, zaplatiť neuveriteľných 110 miliónov korún! „Žigo chcel ten ranč naozaj kúpiť, ale ešte predtým sa o tom radil s Andreou, a tá mu to vyhovorila. Ona je zvyknutá na život v meste a nechcela ísť bývať niekam na samotu. Preto presvedčila Žiga, že kupovať ranč by nebolo rozumné, lebo by sa ho asi už nikdy nezbavili,“ hovorí spoločná známa hviezdneho manželského páru.

Svojej manželke celý plán údajne zdôvodňoval tým, že ak majú zostať žiť na Slovensku, potrebuje oveľa lepšie zabezpečiť ich súkromie. A to v dvojpodlažnom byte na Zámockej ulici, kde Pálffyovci zatiaľ bývajú, nie je možné. Žigovi zrejme najviac zo všetkého prekáža, že sa médiá neustále pokúšajú odfotografovať dcérku Saskiu. Tá má od narodenia vážne zdravotné problémy a prominentný pár sa rozhodol dievčatko ukrývať už od jeho príchodu na svet. Pred niekoľkými dňami navyše malá Saskia prestala dýchať a odvtedy bojuje o život na oddelení ARO v Detskej fakultnej nemocnici na Kramároch.

V súčasnosti je pre Pálffyovcov najvyššou prioritou to, aby sa malá dostala z najhoršieho. Kúpa ranču a sťahovanie momentálne nie je aktuálne, čo potvrdzuje aj Andrea Pálffy - Belányi, ktorá sa tajné plány snažila včera vyvrátiť: „Neviem o tom, že by sme niečo také reálne riešili. Vážne.“ Po tom, ako jej manželovi pred rodičovským domom v Skalici v nedeľu v noci vykradli terénny automobil Volkswagen Tuareg, však možno budú musieť situáciu prehodnotiť. Na ranči, ktorý by bol určite zabezpečený najmodernejším ochranným systémom, by sa mu také čosi stať nemohlo...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu