Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Potvrdené! Britney je naozaj tehotná!

Britney je tretíkrát tehotná.
Britney je tretíkrát tehotná. (Zdroj: keystone)

LOS ANGELES – Minulý týždeň Britney Spears vehementne odmietla správy bulváru, že je tretíkrát tehotná. Podľa časopisu NOTW je však len strašne nahnevaná, že se o novinke dozvedeli médiá tak skoro.

Speváčka údajne podstúpila vyšetrenie ultrazvukom v polovici novembra a zverila sa iba najbližším priateľom. Doteraz o tehotenstve nepovedala ani svojim príbuzným. Otcom však nie je producent J. R. Rotem, ako sa pôvodne písalo, ale tanečník Chuck.

S ním si Britney zlepšovala náladu počas neľútostného rozvodového súboja s manželom Kevinom Federlinom. Tehotenstvo je pre ňu nepríjemným dôsledkom radovánok, pretože má problémov viac ako dokáže zvládnuť.

„Je veľmi nahnevaná, že to vyšlo najavo. Bola šokovaná, pretože tehotenstvo je posledná vec, ktorú teraz potrebuje. Minulý mesiac bola na vyšetrení a povedala o tom len najbližším priateľom. Vynechala dokonca aj svoju rodinu,“ prezradil zdroj blízky Spearsovej časopisu News Of The World.

Britney pritom pred pár týždňami stratila právo na starostlivosť o synov Seana Prestona a Jaydena Jamesa, ktorí pripadli do výhradnej starostlivosti otcovi Kevinovi Federlinovi.

„Vôbec to nevyzerá dobre, však? Stratila Seana a Jaydena a hneď potom má románik s niekým, koho sotva pozná. Britney deti veľmi chýbajú a skutočne by si priala malé dievčatko, ale toto prišlo veľmi nečakane. Cíti sa osamelo a potrebuje pozornosť muža, takže robí šialené veci. Toto je dokonalý príklad,“ povedala novinárom speváčkina kamarátka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu