Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Paris Hilton sa dovalí do Prahy

Paris Hilton Zobraziť galériu (31)
Paris Hilton (Zdroj: SITA)

PRAHA - Jedna z najsledovanejších amerických celebrít, dedička hotelového impéria Paris Hilton by mala v nedeľu doraziť do Prahy. Informujú o tom zahraničné internetové stránky, ktoré sa zaoberajú soukromím celebrít.

Hiltonová príde do Prahy na koncert americkej poppunkovej kapely Good Charlotte. Jej gitarista a vokalista Benji Madden je momentálne partnerom slávnej blondíny.

Informácie o programe 27-ročnej kráľovnej večierkov prenikli na verejnosť vďaka fotografii, na ktorej je Hiltonová zachytená, ako si v aute "prezerá" dokumenty so svojimi "pracovnými" plánmi.

O jej programe v Prahe nie je takmer nič známe. Priletieť by mala v nedeľu z Kolína nad Rýnom, večer sa dá očakávať jej účasť na koncerte Good Charlotte v pražskom Kongresovom centre. V pondelok by mala odletieť do Budapešti.

Hiltonová sprevádza Maddena počas marca na celom turné. Naposledy boli v „pazúroch“ fotografov v Juhoafrickej republike, odkiaľ sa v útorok presunuli do Nemecka. Hiltonová ale už dnes letí do Istanbulu, aby vo štvrtok zasadla do poroty Miss Turecka. V piatok sa vráti do Nemecka, pretože kapelu Good Charlotte čakajú ešte koncerty v Saarbrückene a Kolíne nad Rýnom.

Ostro sledovaný pár pochádza z úplne odlišného prostredia. Zatiaľ čo dedička hotelového impéria žila od narodenia v prepychu a preslávila sa predovšetkým škandálmi na večierkoch, jej 29-ročný partner sa narodil v írsko-americkej baníckej rodine a už ako tínedžer musel tvrdo pracovať, aby prispel do rodinného rozpočtu.

V kapele hrá so svojím jednovaječným dvojčaťom Joelom, ktorý je spevákom Good Charlotte. Bratia sú vegetariáni, Benji je už päť rokov dokonca vegánom. Oproti tomu nie príliš úspešná herečka a speváčka a príležitostná modelka Hiltonová je známa svojím bujarým životom. Minulý rok sa dokonca dostala do väzenia, pretože šoférovala i po odobratí vodičského preukazu za jazdu pod vplyvom alkoholu. Jej uväznenie v Los Angeles a prepustenie patrili k najsledovanejším aktualitám amerických televíznych staníc.


Good Charlotte - We Belive
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu