Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najväčší neverníci nášho šoubiznisu

Daniel Krajcer a Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (11)
Daniel Krajcer a Marianna Ďurianová

Zatĺkať, zatĺkať a zatĺkať. Zrejme týmto heslom sa riadia tí, ktorí sa rozhodli podviesť svoju polovičku s milenkou či milencom. Lož má však krátke nohy. Najnovšie sa o tom presvedčil ženatý Daniel Krajcer (38), ktorého milenka Helena Hupková (34) s ním čaká dieťa. Adrenalín nevery však okúsili viaceré známe tváre.

Daniel Krajcer (38) - rozvod v roku 2008?
Najhorúcejšou témou súčasnosti je Daniel Krajcer a jeho podvádzanie manželky s bývalou markízačkou Helenou Hupkovou. Jeho manželke Michaele zrejme zostali len oči pre plač. Mimomanželský pomer známej tváre z jojkárskej relácie De Facto je o to pikantnejší, že jeho mediálne známa milenka je v štvrtom mesiaci tehotenstva. Ako sa politický moderátor vyjadril pre verejnosť, fakt, že podviedol svoju ženu, ho mrzí a ľutuje to, čo jej tým spôsobil.


Najväčší neverníci nášho šoubiznisu
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Nový Čas)
Marianna Ďurianová (31) - rozvedená v roku 2007
Ani rok nevydržalo naoko harmonické manželstvo markizáckej moderátorky Marianny Ďurianovej a Čecha Libora Boučka (28). Počas prvej série Let's dance sa blonďavá "hlásateľka" zapozerala do mníchovského fešáka Honzíka Novotného (30). Svoj vzťah tajili niekoľko mesiacov.

Moderátorské manželstvo sa rozpadlo potom, ako fotografi nachytali Mariannu Ďurianovú, ako u lámača ženských sŕdc strávila noc. Vydržali spolu zhruba rok. Ich vzťah sa rozpadol po dlhšej kríze, ktorá medzi nimi pretrvávala. Špekuluje sa však, že Honzík zanechal Marianne pod srdcom malý darček. Moderátorka však o dieťa prišla.


Honzík Novotny (30) - ešte žiadna ho pred oltár nedohnala
Hlavnú postavu z markízackej šou Nevesta pre milionára nevedela dlho uloviť žiadna žena. Po tom, ako mu nevyšlo randenie s Veronikou Nedovou (24) zo spomínanej šou, užíval si života nezadaného muža. Až kým sa neprevalil jeho vzťah s Mariannou Ďurianovou. Ani pri nej však nezaprel svoj inštinkt lovca a počas jedného záťahu do chorvátskeho mesta Split jej zahol s mladou herečkou Luciou Molnárovou (21). Nasledovalo mnoho ospravedlnení cez médiá. Aj takto si opäť získaval Marianninu priazeň. Priznal dokonca, že v tom zohral istú rolu aj alkohol.

Tvár markízackeho spravodajstva mu síce odpustila, no rana z podvodu zostala. Dala mu šancu, no niekoľko mesiacov nato sa rozišli. Už to medzi nimi nebolo nikdy také ako predtým. V súčasnosti randí mníchovský fešák s mladou Romanou Škamlovou (19), ktorá v roku 2007 získala titul I. vicemiss.


Najväčší neverníci nášho šoubiznisu
Zobraziť galériu (11)
Martin Nikodým (36) - rozvedený v roku 2007
V manželstve si s milenkou užíval aj známy televízny Milionár. Vyzerá to tak, že jeho milenka Zuzana bola už len poslednou kvapkou v dlhotrvajúcej kríze so ženou Michaelou (29). Pomer s inou ženou sa prevalil po tom, ako ho nachytali fotografi počas sviatku zamilovaných na Valentína - 14. februára minulého roku. Vrúcne bozky s priateľkou v jeho novostavbe v bratislavskej časti Devín hovorili za všetko.

Faktom však zostáva, že v tej dobe už dlhšie ležala na súde žiadosť o rozvod. Martin Nikodým má z prvého manželstva deti Adama (6) a Emmu Leu (3), ktoré boli zverené do matkinej opatery.


Erika Barkolová (30) - rozvedená v roku 2007
Jojkárska moderátorka tiež neriešila krízu vo vzťahu manželskou poradňou. Erika Barkolová nikdy priamo nepoprela, že s mužom Patrikom sa rozviedla aj kvôli randeniu s terajším partnerom Radkom (29).

Svetlou spomienkou na zväzok jej zostali dve dcéry Patrícia (11) a Alexandra (9). Jej súčasný priateľ sa role náhradného otca podľa jej slov zhostil na výbornú.


Najväčší neverníci nášho šoubiznisu
Zobraziť galériu (11)
Patrik Švajda (35) - rozvedený v roku 2005

Jedenásťročné manželstvo hodil markízacky moderátor Patrik Švajda za hlavu pre kolegyňu z práce Zlaticu Puškárovú (30). Jeho vtedajšia manželka Slávka niekoľkokrát obvinila Puškárovú z toho, že im rozbila manželstvo. Švajda sa však postavil na Zlaticinu stranu a ako dôvody krízy uvádzal dlhotrvajúcejšie nezhody.

Pať rokov nežil so Slávkou v spoločnej domácnosti, pričom štyri roky z toho už tvoril pár s moderátorkou politickej relácie. Z manželstva má dvoch synov Patrika a Samuela. Otázke ženby s Puškárovou sa stráni ako čert kríža. 


Štefan Skrúcaný (49) - rozvedený v roku 2007
Hlavu pomotala známemu hercovi bývalá Miss Spiša 2005 Dominika Lukáčová (22). Práve počas jej korunovácie sa do nej Skrúcaný zahľadel. Sedel totiž v porote. Toto okúzlenie viedlo až tak ďaleko, že mu kvôli nej stálo za to stroskotanie 22 ročného manželstva so Zuzanou Tlučkovou (46).

Milenecký pomer však dlho popieral. Mladé dievča začínalo svoju kariéru ako regionálna redaktorka v televízii Joj, v súčasnosti ju môžeme vídať v Markíze. Herec je z nej namäko natoľko, že ju neváha vozievať ráno svojim autom do Záhorskej Bystrice. V súčasnosti bývajú spolu v jeho prenajatom byte v bratislavskej časti Ružinov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu