Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Angelina Jolie: Najsexi žena na svete

Angelina Jolie Zobraziť galériu (20)
Angelina Jolie

LOS ANGELES - Je krásna, divoká a stále voľná. Hollywoodska herečka Angelina Jolie (29) je stelesnením mužských snov. Čitatelia amerického mužského magazínu Esquire ju dokonca zvolili za najsexi žijúcu ženu na svete.

Angelina nie je len krásna, ale aj divoká. Od rozvodu s hercom Bobom Thorntonom nemala žiadneho oficiálneho partnera. Netají sa však tým, že má dvoch milencov. Ich mená neprezradila, no tvrdí, že Brad Pitt, s ktorým údajne má aféru, k nim nepatrí.

"So ženatými mužmi nespávam," vysvetľuje Angelina. "Mám dosť milencov. Brada nepotrebujem." Svojich fanúšikov šokovala nezvyčajnou záľubou. Obľubuje sado-maso sex!

"Rada prekračujem hranice. Aj v sexe. Sado-maso sa nesprávne spája s násilím. V skutočnosti ide o dôveru. Cítim sa pri tom veľmi sexi. Hrala som už aj podriadenú aj dominantnú rolu," priznáva Angelina.

Pevný vzťah hollywoodska kráska nehľadá. Radšej sa koncentruje na výchovu adoptívneho syna Maddoxa. "Nechcem, aby Maddox niekoho volal ocko, pokiaľ si nebudem istá, že tá osoba zostane pri ňom navždy."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu