Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bloodhound gang vystúpia v Bratislave

Bloodhound gang
Bloodhound gang

BRATISLAVA - Po šesťročnom období sucha sa môžu fanúšikovia bláznivej chaotickej frakcie Bloodhound gang opäť tešiť na spŕšku muziky v bratislavskom PKO. Už vo februári nás čaká zábava, akú vedia svojimi piesňami a textami urobiť len oni. Je to hotové šialenstvo – ako o nich s radosťou hovoria kritici. Fanúšikovia ich milujú pre nekonvenčnosť – Bloodhound gang si neberú servítku pred ústa, reagujú na danú situáciu spontánne a občas sa pritrafí, že lietajú rôzne predmety aj medzi publikum.

Kto by bol povedal, že skupina – ako predskokan Depeche Mode z roku 1993, bude taká úspešná. Už v roku 1994 upútalo demo s názvomThe Original Motion Picture Sound track to Hitlers handicapped Helpers – treba však priznať že zaujalo skôr názvom ako samotnou kvalitou hudby. Situácia sa však rýchlo zmenila, ich vzostup na vrchol je sprevádzaný plnými koncertnými sálami a tophitmi v éteri - Alone Comes Mary,The Ballad Of Chasey Lain, Fire Water Burnd a album z roku 1999 Hooray For Boobies. Po tomto rýchlom vzostupe nastala stagnácia. Žiaden nový album, koncerty, škandály...

... až doteraz. Na jeseň tohto roku to znova všetko začalo. Skladba Foxtrot Uniform Kilo je znova v éteri a brázdi hitparády. Od septembra je v predaji album Hefty Fine a koncerty – tie sú pravdaže už v prevažnej časti Európy úplne vypredané. Ak ich však chcete vidieť a počuť máte jedinečnú šancu.

Koncert sa uskutoční 14. 2. 2006 v PKO v Bratislave o 19.00 h.

Lístky si môžeš zakúpiť ihneď na Zozname!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu