Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

„Vylepšená“ Hriadelová: Takto sme ju ešte nevideli! Je to vôbec ona?!

Lenka Čviriková Hriadeľová s novým účesom. Zobraziť galériu (6)
Lenka Čviriková Hriadeľová s novým účesom.

BRATISLAVA – Poriadne sa zmenila! Jojkárska moderátorka športového spravodajstva Lenka Čviriková-Hriadelová (36) má nový imidž. A len málokto by ju takto vynovenú spoznal!

Výraznejšia blond farba, kratší zostrih vlasov, plnšie líčka. Tak momentálne vyzerá naša najznámejšia športová moderátorka Lenka Čviriková-Hriadelová, ktorá sa ešte donedávna pýšila dlhou hrivou.

Dvojnásobná mamička pendlujúca medzi Bratislavou a poľským mestom Gdansk (jej manžel Peter Čvirik tam hrá futbalový klub Lechia Gdansk, pozn. red.) už zrejme na seba nemá toľko času ako v minulosti. Dala si preto výrazne skrátiť vlasy. Nový blonďavejší účes začesaný do tváre jej však pridal opticky na objeme líc. To vyvoláva dojem, akoby mala pár kíl navyše.

"Ja som vždy túžila po kratších vlasoch. Chcela som vyskúšať niečo nové, pretože ma už nebavili tie polodlhé vlasy, stále nejaké kučery a výčesy. Tieto sa ľahšie upravujú. Je to podľa mňa spojenie príjemného s užitočným. Skrátilo mi to čas príprav aj o pol hodinu," netajila Hriadelová.

S farbou však Lenka experimentovať nechce. "To nie. Mne sa páči blond, ale taká platinová. Myslím si, že som ju už postupne docielila," povedala moderátorka, ktorá je so svojou zmenou nadmieru spokojná. Dokonca aj manželovi sa to vraj pozdáva. "Povedal, že som lepšie nikdy nevyzerala," dodala s úsmevom Lenka. Nechajme sa prekvapiť, ako jej novú vizáž ohodnotia kolegovia a kolegyne na dnešnom odovzdávaní ocenení OTO 2009, kde je nominovaná v kategórii Osobnosť TV športu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu