Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Marianna Boučková: Na jej mileneckú aféru doplatilo celé okolie

Marianna Boučková Zobraziť galériu (7)
Marianna Boučková

BRATISLAVA - Nestačí jej, že takmer zruinovala svoju kariéru! Moderátorka Marianna Boučková (29) aférou s bohatým podnikateľom Janom Novotným (29) uviazala na krk balvan nielen najbližším, ale aj kolegom z brandže!

Kým sa blondínka musí načas stratiť z televíznej obrazovky Markízy, hasiť problém s jej stoličkou musia jej „parťáci“ zo spravodajstva. „Dohodli sme sa, že bude na obrazovke menej,“ potvrdila hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová. Ktorých ľudí sa jej vystrájanie dotklo najviac? Kto na rozšafnosť zlatokopky doplatí?

Vilo Rozboril


Kontroverznú moderátorku Mariannu Boučkovú chcel Rozboril osloviť do relácie 2006! Slovensko-udalosti-emócie, ktorá sa na obrazovkách Markízy vysielala včera večer. Svadby roka v podaní Marianny sa však diváci nedočkali - Rozborilovi dala Kremničanka košom a o svojom júlovom sobáši rozprávať odmietla.

Rasťo Žitný

Moderátor na vystrájanie svojej rozšafnej kolegyne určite dopláca najviac. Pre stiahnutie plavovlásky z obrazovky zostal aj Žitný bez práce a odkedy sa prevalila Boučkovej aféra so skrachovaným manželstvom, na televíznej obrazovke sa neobjavil. Zrejme sa do novín nevráti skôr, kým sa celý škandál okolo plavovlásky neutrasie. No či po návrate Žitného na televíznu obrazovku bude po jeho boku sedieť Boučková alebo iná moderátorka, je zatiaľ vo hviezdach.

Martina Šimkovičová a Patrik Švajda


Dvojica moderátorov má na rozdiel od Rasťa Žitného opačný problém. Kvôli škandálom svojej kolegyne sa z obrazovky len tak ľahko nestratí a Televízne noviny musí zachraňovať každý večer. Od minulého týždňa ťahá tento moderátorský pár „šnúru“ dennodenného vysielania bez prestávky. Pre vyťaženú Šimkovičovú, ktorá musí zaskakovať za Boučkovú, sa muselo o necelú hodinu presunúť aj piatkové nakrúcanie vianočného koncertu Diabolské Vianoce.

Rodičia


Skutočné peklo musí v malej Kremnici prežívať Mariannina najbližšia rodina. Zo slušnej moderátorky spravodajstva sa za pár rokov v šoubiznise stala vychýrená kurtizána. Plavovláska má dnes povesť lovkyne boháčov, zoznam jej prominentných milencov presahuje číslo desať. A keď sa už zdalo, že konečne zakotví v šťastnom manželstve, znova sa utrhla z reťaze! Jej rodičom naozaj niet čo závidieť...

Manželská poradňa


Český moderátor Libor Bouček a jeho manželka začali krátko po svojom sobáši spolupracovať s jedným slovenským týždenníkom, v ktorom viedli svoju manželskú poradňu. Po krachu krátkeho manželstva môžu teraz čitatelia radiť Marianne a Liborovi, ako prežiť rozvod.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu