Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Peter Marcin: Bolestné tajomstvo

Humorista odkryl najväčšie tajomstvo svojho života. Zobraziť galériu (8)
Humorista odkryl najväčšie tajomstvo svojho života.

BRATISLAVA - Jeden z najobľúbenejších a najúspešnejších slovenských humoristov Peter Marcin (41) pôsobí ako stále veselý a usmiaty človek. Málokto však tuší, že v duši už roky ukrýva ťaživé tajomstvo.

Po prvorodenom synovi Petrovi (19) s manželkou Ľubkou túžili po druhom dieťatku, no osud im neprial. Do akej miery táto nenaplnená túžba poznačila jeho vzťah i kariéru?

Úspešný slovenský humorista Peter Marcin už dvadsať rokov žije v príkladnom zväzku s manželkou Ľuboslavou (40). Vždy optimisticky naladený herec však až prednedávnom v rozhovore pre týždenník Eurotelevízia prezradil, s čím sa dá zmieriť len veľmi ťažko.

S manželkou Ľubkou roky túžili po druhom dieťatku, no nepodarilo sa! „Dávnejšie sme plánovali ešte jedného potomka, ale prišli komplikácie, zdravotné aj finančné problémy, tak sme to nestihli,“ odhalil humorista.

Všetku svoju lásku preto dvojica venovala svojmu prvorodenému synovi Petrovi. „Peťo bol a je úžasné dieťa. Aj keď sme niekde s manželkou sami, tak nič iné nerobíme, len spomíname, čo robí náš syn,“ tvrdí s úsmevom Marcin, ktorý by sa vraj už teraz na druhého potomka nedal nahovoriť. „Ja našťastie nemám o dvadsať rokov mladšiu manželku, sme rovesníci a nechystáme sa na takýto krok,“ prezrádza Eurotelevízii humorista.

Marcin si zázemie vlastnej rodiny váži o to viac, že manželka Ľubka stála pri ňom aj v tých najťažších chvíľach. „Mojej práci fandí, ale ju aj prísne kritizuje. Je nežná, citlivá a skromná. Ona by nespyšnela, ani keby som dostal Oscara. Najmä vďaka nej je naše spolužitie skutočným spolužitím už dvadsať rokov,“ vyjadril verejný obdiv na manželkinu adresu herec.

V súčasnosti si tento fakt uvedomuje zrejme o to viac, že po 12-tich rokoch kamarátstva a spolupráce sa pred pár dňami rozišiel s dlhoročným kolegom Andym Krausom. Ten bez Marcinovho vedomia opustil - spoločný projekt markizácky sitkom Susedia - a zdupkal ku konkurencii. „Nemáme naplánované žiadne ďalšie spoločné projekty, pretože Andy sa rozhodol, že ide do televízie JOJ a ja zostávam v Markíze. Takže sa to vylučuje,“ prezradil s trpkosťou v hlase.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu