Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Poriadne sa nabalili

Peter Marcin si v roku 2007 zarobil viac ako 6 miliónov korún. Zobraziť galériu (5)
Peter Marcin si v roku 2007 zarobil viac ako 6 miliónov korún.

Rok 2007 týmto ľuďom vyšiel. Ovládli televízne obrazovky, ukázali sa v reality show, moderovali dobre platené akcie, vypredali koncertné haly alebo svoj talent prepožičali reklame.

Je jedno čo robili, hlavne, že za to dostali veľmi dobre zaplatené. Nový Čas Nedeľa zostavil rebríček najlepšie zarábajúcich celebrít.

1. Peter Marcin

6,1 milióna Za každý diel Susedov zinkasoval ako herec a javiskový režisér 70-tisíc korún. Za 16 tohtoročných dielov teda dostal vyše 1,1 milióna korún. Ďalej mohol zarobiť takmer 500-tisíc za relácie Ste chytrejší ako piatak? a Človeče, nehnevaj sa! Najviac však zarobil na kampani o bezpečnosti na cestách, ktorú vyrába so svojou produkčnou firmou pre ministerstvo dopravy. Dostal na ňu 4,5 milióna korún.

Poriadne sa nabalili
Zobraziť galériu (5)

2. Aneta Dočekalová

5,7 milióna korún
Vyhrala reality show Celebrity Camp a získala hlavnú výhru 5 miliónov korún. Okrem toho dostala od TV JOJ lukratívnu zmluvu na moderovanie Novín Plus - mesačne dostáva okolo 80-tisíc korún. Čiže v televízii zarobila ďalších vyše 700-tisíc korún.
Poriadne sa nabalili
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Nový Čas)

3. Peter Núňez

5 miliónov
Jeho meno je zárukou, že šou, ktorú si zoberie pod palec, bude trhákom sezóny. A preto televízie na honorároch pre talentovaného režiséra nešetria. Za réžiu Bailanda a Slovensko hľadá SuperStar mohol podľa nášho zdroja zinkasovať dohromady 5 miliónov korún.
Poriadne sa nabalili
Zobraziť galériu (5)

4. Juraj Bača

4 milióny
Hra na nádejného ženícha sa svalnatému olympionikovi vyplatila. Za šou Vyvolená podľa nášho zdroja zinkasoval vyše 4 miliónov korún.


ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ NOVÉHO ČASU NEDEĽA

 

Poriadne sa nabalili
Zobraziť galériu (5)
Celý rebríček nájdete v najnovšom čísle Nového Času Nedeľa.
   

NOVÝ ČAS NEDEĽA už dnes v predaji na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu