Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Angelina, nepi toľko!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (3)
Angelina Jolie

LONDÝN - Sexi herečka Angelina Jolie (29) je síce považovaná za bohyňu zmyselnosti, ale aj ona sa občas ukáže v nie práve najkrajšom svetle. Sexbombe, ktorá dokázala poblázniť Brada Pitta (41), sa teraz tiež zakrútila hlava. Na vine však nebol žiadny krásavec či krásavica, ale metla ľudstva - alkohol!

S priateľmi si zašla do legendárnej londýnskej reštaurácie Ivy, z ktorej len máloktorá hviezda šoubiznisu odchádza triezva. Rovnako aj Angelina mala čo robiť, aby sa pri odchode udržala na vlastných nohách. Sotva si sadla do auta, svet pre ňu prestal existovať a zaspala ako nemluvňa. Niet sa čomu čudovať, že sa pozrela na dno pohárika.

Z Bradovho bungalova v Maroku, kde nakrúca nový film Babel, totiž niekto ukradol šesť ľúbostných listov, ktoré mu napísala! Do dočasného luxusného príbytku hollywoodskej hviezdy vnikli vlamači podozrivo ľahko a polícia po nich nenašla žiadne stopy. Je preto zrejmé, že listy ulúpil niekto z filmárskeho štábu. Pittov bungalov odvtedy ochranka stráži 24 hodín denne, no je len otázkou času, kedy páchateľ obsah ukradnutých ľúbostných listov zverejní v médiách.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu