Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

S trojčatami budú desiati

Šťastná mamička Slávka Petíková (35) si mohla svoje trojčatá vziať do náručia až včera. Zobraziť galériu (2)
Šťastná mamička Slávka Petíková (35) si mohla svoje trojčatá vziať do náručia až včera.

KOŠICE - V rodine Slávky Petíkovej (35) z Lendaku zavládla trojnásobná radosť. Trojčatá Scarlett, Selynka a Slávka sú zdravé a na svet prišli v Košiciach cisárskym rezom. Ich mama, ktorá má doma už aj dve staršie dcéry, a stará sa aj o tri deti priateľa, sa už cíti dobre. Včera svoje tri ratolesti držala v náručí prvý raz a predstavila ich aj čitateľom Nového Času.

„Som nesmierne šťastná, že sme všetci zdraví. Keďže dcérky som ešte doteraz v podstate ani nevidela, konečne si ich budem môcť aj pomojkať,“ povedala Slávka Petíková, ktorá pracovala ako kuchárka. Keď zhruba o dva týždne pôjde aj s detičkami domov, bude im môcť vyvárať. „Len keď budem mať čas,“ usmiala sa matka trojčiat, ktorých miery sú 2 380 gramov a 46 centimetrov, 2 100 a 44, 2 330 a 45. O tom, že s priateľom Tomášom (42), ktorý je pilčíkom, čakajú trojčatá, sa dozvedeli už v deviatom týždni tehotenstva.

„Pôrod cisárskym rezom prebehol bez komplikácií. Trojčatá sú zdravé a nevyžadujú mimoriadnu starostlivosť,“ povedal prednosta gynekologicko-pôrodníckej kliniky Vladimír Kraus.

Doma v Lendaku im bude veselo... „V rodinnom dome máme obývačku, dve detské izby a spálňu. Nejako sa však všetci desiati pomestíme,“ dodala Slávka Petíková. Okrem trojčiat mala na mysli aj dcéry Petru (15) a Alžbetu (8), ako aj priateľove deti Tomáša (18), Alenu (16) a Kristínu (10), ktoré sa už súrodencov nevedia dočkať. Dvojčatá mala v ich rodine aj sestra jej babky a tiež svokrini súrodenci.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu