Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zdenka si vyspievala štvrté miesto

Zdenka Predná Zobraziť galériu (14)
Zdenka Predná

BRATISLAVA - Bol to nesmierne dramatický večer. Slovenské skladby 1. apríla zneli vo vypätej atmosfére. Vo Vatikáne zomieral pápež. A v bratislavskom Národnom tenisovom centre štyria zaskočení finalisti museli spievať o postup.

Zdenka Predná (21) svojich fanúšikov nesklamala, aj tak však vypadla. Zdenka mala z tohto finále mierne obavy: "Študentská láska je nad môj hlasový rozsah. Dokážem ju odspievať, no musím byť dobre rozospievaná. Dúfam, že na to budem mať čas dnes večer pred priamym prenosom." Viac ako za túto pesničku Mariky Gombitovej ju však prísny Habera pochválil za Slnečnú baladu od skupiny Peha. "Bude z teba dobrá rockerka," povedal Zdenke.

Študentka ekológie z Banskej Štiavnice však v tento napätý večer už karty vo finále nepremiešala. Zo siedmeho kola postúpila na poslednom, štvrtom mieste vďaka tomu, že po sérii škandálov zo súťaže odstúpil Róbert Mikla. V 8. kole ju fanúšikovia vyniesli až na druhé miesto pred Tomáša Bezdedu, ale ani to ju nezachránilo. Keď sa hlasovanie z oboch posledných kôl zrátalo, na postup Zdenke chýbalo vyše 44-tisíc hlasov. A tak jej Martin Pyco Rausch bozkom dal najavo, že končí.

"Dnes sa tu plakať nebude," zakázala obvyklý uslzený záver Zdenka a odišla oslavovať svoje 21. narodeniny. Štvrté miesto v megašou napokon určite nie je neúspechom pre "subtílne žieňa s nie veľkým hlasom, ale zaujímavou, trochu čiernou farbou," - ako ju hodnotí hlasová pedagogička Alena Čermáková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu